Не всеки прощава лъжата. Но има  , които ще ви накарат

...
Не всеки прощава лъжата. Но има  , които ще ви накарат
Коментари Харесай

Това са най-отмъстителните зодии

Не всеки прости лъжата. Но има  , които ще ви накарат горчиво да съжалявате, в случай че ги излъжете. Освен с изключителна злопаметност, те се отличават и с прозорливост. Много е мъчно да ги излъжете, тъй като те усещат фалша и измамата от километри.

 Ето по какъв начин отмъщава тази зодия (ЧАСТ II) Ето по какъв начин отмъщава тази зодия (ЧАСТ II)
Прочетете за първите зодии ТУК! Рак Той отмъщава с мълчанието си. Ако сте обидили Рак, тогава бъдете подготвени той да прекъсне всички вр...
Скорпион
Скорпионът има впечатляващата дарба да разпознава лъжата съвсем безпогрешно. Той знае по какъв начин да слуша събеседника си дълго време с най-невъзмутимото изражение на лицето. Трудно е да предположите какво тъкмо мисли този знак. Скорпионът рядко разпитва, само че това не му пречи да разкрие всяка конспирация.
Той самият без доста старания съумява да оплете близките в лъжите си, само че сполучливо показва, че не обича да лъже. Веднъж хванал събеседника си в машинация, той вечно трансформира отношението си към него и демонстрира своята злопаметност. Скорпионът не се стопира пред нищо, до момента в който не срине репутацията на индивида, който си е разрешил да го излъже.
Водолей
Благодарение на интелекта и удивителната си вътрешен глас, Водолеят има способността да вижда това, което остава прикрито за близките. Според астролозите, този знак с лекост влиза в ролята на Шерлок Холмс, с цел да разплете най-коварната неистина.
 Ето по какъв начин отмъщават тези зодии (ЧАСТ I I I) Ето по какъв начин отмъщават тези зодии (ЧАСТ I I I)
В продължение… Скорпион Скорпионът хапе - както физически, по този начин и душевен. Целта на отмъщението му е да нанесе допустимо н...
Външно Водолеят показва равнодушие към лъжата, само че в мозъка му към този момент има проект за възмездие. Този знак умее да вбесява съперника си с язвителни забележки, принуждавайки го да разкрие тайните си. Водолеят знае по какъв начин да накара измамника да излезе от зоната си на комфорт.
Рак
Представителите на зодия Рак са добре осведомени с човешката логика на психиката и ловко разобличават лъжата.
Подобно на Скорпионите, Раците не издават мислите си. Те умерено изслушват събеседника си. Но в главата им към този момент има картина за лъжата, която се пробват да им показват.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР